11 Mayıs 2011 Çarşamba

Arap saçı

   Arada kaldım. İleri gitsem gidemiyorum, geri gitsem onu hiç yapamıyorum. Kim ne dedi , hangisi doğru diye düşünmekten bıktım. Ben onu seviyorum ama ya bütün yaşananlar yalan ise ? 

   Biz Badem ile tatile gittik. Aşk tazeledik derler ya aynen öyle. En güzel tatilim idi diyebilirim. Okulumu , arkadaşlarımı özlemişim ne güzel! Mutlu mutlu okula geldim derken o Arap süpürge bütün moralimin içine etti. Çıkışta konuşmamız gerekiyor, senin hakkında çok önemli dedi. Okulun yakınında bir avm var. Orada konuşalım rahat rahat dediler. Bizde makyaj çantası olarak gittik. Süpürge anlatmaya koyuldu. Badem, Süpürge'nin peşini hiç bırakmamış, istese köpeyi yaparmış. Badem hep beni eleştirirmiş,elim dursa ayağım durmuyormuş, bana çok para harcıyormuş diye anlatmış Süpürge'ye sözde! Hatta ben Badem'i tehdit ediyormuşum! Benden ayrılırsan annen ile konuşurum , uyuşturucu kullandığını söylerim diyormuşum.
   Süpürge öyle bir anlatıyor ki o an her şeye inanıyorsun. Vay be Badem bana bunu da mı yapacaktın ? Püüü sana diyorum içimden. Ama biraz mantıklı düşününce Badem'e attığı mesajlar
aklıma geliyor. Madem o senin için deli oluyor, her İstanbul'a dönüşünde sana mesajlar atıyor. Sende onu seviyorsan ki evet seviyordum dedin, neden köpeğin yapmadın? Badem seni seviyorsa daha senden ayrılmadan kapıma neden geldi ? Neden beni affet, seni seviyorum dedi? Bir zorlama mı yaptım ? -Hayır. Ben onu hiç bir konuda zorlamadım, annesi konusunda tehdit edecek birisi de olmadığıma göre bunların %90 nın uydurma olduğunu düşünüyorum (%90 ın sebebi de çok yemek yediğimi söylemiş orada da haklı yani =D).
   Özellikle de zamanın da Badem'in en yakın arkadaşı Arda ile çıkıp , Badem hakkındaki bütün bilgileri aldıktan sonra 'ben hala Badem i seviyorum' diyip ayrılması böyle düşünmeme sebep oldu.
   ''Süpürge, 7 ay boyunca bıkmadan Badem'e mesaj attın.''
   ''İnsan sevince fark etmiyor Lipstickciğim.''   
   ''Eee hani sevmiyordun ???.. '_'
    Ben bir şey sorunca ya konuyu değiştiriyor ya da cevap vermiyor ama Süpürgecik susmak bilmiyor :S Tam o esnada telefonumun sesini duyuyorum. Telefonuma bakıyorum. Arayanın isminde 'sevgilim' yazıyor. Aslında açmayacaktım ama yanlışlıkla basıyorum. 
  ''Sevgilim benim, günaydın. Nerdesin ??''
  ''Tahmin et hayatım neredeyim ? ^_^ ''
  ''Aşkım neredesin ?'' 
  ''Süpürge ile oturuyoruz aşkım. Senin hakkında bilmediklerimi anlatıyor.''
  ''Ağzına sıçtırtma Lipstick. Ben sana demedim mi o kızla bir daha görüşmeyeceksin diye ?! ''
  ''Ama hayatım sen bana onun yanına gitmeyeceksin dedin. Onun benim yanıma gelmeyeceğini söylemedin ki ^_^'' (Kızlardan kahkaha sesleri duyuluyor) 
   ''Hemen Aseton'a ver telefonu.!''
   Aseton'a veriyorum vermesine de telefon Aseton da kalmıyor. Bir Yalaka alıyor bir Belle'ye son olarak da Süpürge'ye uğruyor. 
   ''Badem, oraya geleceğim o zaman konuşacağız hiçbir kanıtınız yok.'' dedikten sonra nihayetinde bana dönüş yapıyor. Bana dönüş yapmasıyla Badem'in hemen oradan kalkıyorsun demesi bir oluyor. Makyaj çantası da benim arkamdan kalkıyor. Avm den çıkıyoruz.
   ''Badem sakin olur musun lütfen?! Ben o kadar sinirlenmedim. Bu olaylardan sonra ayrılabilirdim!''
    ''Bana hiç mi güvenmiyorsun ? O kızların neler yaptıklarını biliyorsun. Hepsi yalancı, sadece bizi ayırmaya çalışıyorlar.''
    ''Daha fazla bu konu hakkında konuşmak istemiyorum sevgilim. Sen gelince konuşulacak zaten o zaman da içim rahatlayacak.''
   ''Lipstick, hoparlörü açar mısın ?Kızların da duymasını istiyorum şimdi söyleyeceğimi.'' İçimden alla alla Badem ne söyleyecek acep diye geçiriyorum. 
  ''Açtım sevgilim duyuyor musun ?'' 
 -Aşkım.. aşkım benimle evlenir misin ????
...
  ''Aseton, bir kahkaha atıyor. Telefonda evlenme teklifi mi edilir? Daha uygun bir zamanda yaparsın bunu şekerim.'' 
  Bence de Badem. Ama ne yalan söyleyeyim hoşuma da gitmedi değil :)
  Şimdilik Badem'i beklemekten başka yapacağım bir şey yok. Evlenme teklifine de cevap vermedim . Gelsin bi tek taşla düşünürüz :))




Lipstick

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...