13 Aralık 2010 Pazartesi

Sendromlu Pazartesi.

    Evet genelde pazartesi böyle herkesin yüzü asık olur, böyle bi çekilmez olur ya biz öyle değildik bugün. Biz dediğim de makyaj çantası. Hepimizde extra bir enerji, bir gülmeler falan. Biz de anlam veremedik. Ama olsun, gülmek iyidir.


   Son ders olan sınav için ilk 5 ders hep bi çalışma umudu vardı içimizde ama yeşeremedi o umut bi türlü. Tomurcuk olarak kaldı. Tabi son ders sınava girdik ya da o bize girdi tam kavrayamadık bunu. İlginc bi sınav oldu, emin değiliz sonuctan.


   Neyse normal konulara dönecek olursak kaplan ve carlosu gördük yine. Heyecanlandık falan. Sonra Carlosun gelip Asteona bişi demesini bekledik ama olmadı tabi. Cünkü emin degiliz kaplan söyledi mi söylemedi mi. Boyunlarına taktıkları şal bizi eritti tabi bir de söylemesem olmaz.


      Neyse asıl bomba okul çıkışımızda saklıymış da bizim haberimiz yokmuş. Deri cekete aşık olduk!!!  


     Kim mi bu deri ceket? Adını sanını falan biz de bilmiyoruz henüz. Aslında biliyoruz da emin değiliz diyelim. Böyle hani şimdi moda diziler var ya böyle darbe zamanlarında geçen onlardan fırlamış sanki ! Yeşilçam tipi de var. Ama bir içim su be arkadaş! Okulumuzda böylelerinin var olduğunu bilmek güzel. Herifin deri ceketi, elinde kitapları, ağzında sigarası of of offff..


   Hadi şekerciklerim siz şimdi bize dua etmeye başlayın ki bari bu sefer bakın altını çiziyorum bu sefer bari olsun artık bir şeyler... Öptümmmmm :))))


Pudra.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...